plugg!

Sitter i datasalen och försöker plugga inför  mitt prov jag har om 30 min i företagsekonomi men det går inte så jävla bra! Jag kan lite men inte mycket så hoppas att jag får G i alla fall :P.  Efter provet ska jag och Cecilia åka till Bällstaberg och kolla på när killarna i våran skola spelar match. 
Jag för övrigt börjat att träna nu och det är fan as kul! Men jag får dock inte ha några skor med dobbar på så får springa runt i löparskor, kanske inte det smidigaste men :P. Nä nu måste jag plugga men uppdaterar väl igen om nån vecka eller så :P haha!

CHAAA CHAAA! :D 

tjatja!

Eftersom det inte längre är sommarlov så ska jag börja skriva lite mer :D eller ja försöka :P. Men saken är den att jag har liksom inte så mycket att skriva om, jag har liksom aldrig några roliga saker att berätta men nu har jag i alla fall det. Om drygt 1 vecka får jag börja att vara med och träna, typ jogga vara med på passningsövningar osv. alltså bara lätt träning. Det kommer att bli hur kul som helst! Ser fram emot det som fan!
En till rolig ska jag har att berätta är att jag fick en ny mobil igår. Det är en Sony Ericsson G502 har aldrig sett den sån förrut men den verkar helt ok! :D

Ikväll ska jag typ hem till Persson men vet inte vad vi ska göra vi chillar väl som vanligt eller kanske dra till någon rolig människa, vem vet?! :P Innan ska jag till min sjukgymnast och svettas sen ska jag åka och lämna cv på ica kvantum i arninge och ica i kyrkbyn :D Ska kanske lämna någon mer stans men vet inte vi får se. Nu ska jag ha lektion, Information och Layout, den är faktiskt helt okej vi sitter typ bara vid datan och gör massa skaker :D


See yah!

 

   Vad tycks? :D


RSS 2.0