Sweet 18!

Idag fyller jag 18år!! Ska fira födelsedagen hemma med släkt och vänner idag och sen på fredag ska vi ut på tegel. Taggat!! Nu ska jag städa i ordning lite så att det inte ser ut som ett bombnedslag när gästerna kommer ;) TJAO!

Movie time!

Idag har jag inte gjrot något annat en att titta på film.. Jag har titta på Mamma Mia, Honey och Beck och ska snart kolla på Jersey girl med Kim. Det lär bli fler fimler, minst en till när jag går och lägger mig.

Imorgon börjar vi träna igen och ser nog inte fram emot det. Det ska bli kul att börja köra igång igen men vet inte hur mycket man kommer orka. Hoppas att det blir en lättare träning och inte så mycket löpa. Hur som helst ska jag ända ta det lugnt imorgon på träningen för är lite snorig så kommer förmodligen bara att stå i mål.

Imorgon ska jag försöka sluta röka..

I´m kind of bored..

Sitter uppe med mamma och kollar på as dålig tv.. Hon väntar på att Sara ska ringa så hon kan hämta henne och Kim. Jag sitter uppe för att jag inte kan sova. Är jätte uttråkad och vill göra nått kul! Tänkte förut att jag skulle spela lite kort men det blir ju inte så roligt om man inte är fler. Ska lägga mig i soffan igen och äta lite maltersers, det är så jävla gott. Det är NÄSTAN så att jag skulle kunna leva på dom. Ska ta nått gott att dricka också. Kanske blir det Oboý?! :)

Sweet dreams!


Hittade bilder på mig och Världens allra gulligaste!








" Du är söt, jag är bäst"

Bad dags!

Nu åker vi hemifrån till Hägernässtrand och ska bada :) Herråååå!


Grattis vännen



Grattis världens bästa Linda, hoppas at din dag blir grym!

Big Love

Cupen på blidö i bilder..












Bästa låtarna just nu!









Back on trak!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev någonting. Igentligen har det inte hänt så mycket.. Jag har sommarlov och livet leker. Det blir inte så mycker gjort på dagarna man orkar inte så mycket när det är så fruktansvärt varmt ute.. Idag har jag inte heller gjort så mycket ska åka till Täby centrum senare med mamma och fixa mitt leg sen ska jag till en läkare som vi känner och kolla min tumme.

På fredag åker vi några stycken till perssons landställe och ska spela en fotbollscup ska bli grymt kul!

Om 15 dagar fyller jag år! :D




Jag och Danielle på skansen i måndags ♥

RSS 2.0