Holland 25/3-29/3 2010

I går kom vi hem från Holland. Shit vad kul vi har haft! Men fan vad fort det gick. Vill åka dit igen, göra allt igen och njuta ännu mer. Tänkte sammanfatta tiden i Holland lite kort. Har inte laddat upp alla mina bilder på datan än så lägger upp det senare.

Torsdag- Vi kommer till hotellet ca tolv. Fick våra rum, tog ett bloss gick och åt lunch. Efter lunchen bytte vi till svalare kläder, gick ut för att hitta till en mataffär men det gick åt helvete. När vi gått i kanske 30 min går vi in på ett kaffé och frågar efter vägen till en affär och då visar han åt det hållet vi kom från och säger att vi ska gå tillbaka hela vägen vi gått plus kanske 1,5 km till, KUL! Vi hittade i alla fall en shell shop som vi kunde köpa en cola i så det fick duga för stunden. Sen var det träning vid halv fyra till fem, efter det gick jag tessan och elli och gymmade en kort stund mest för att kolla hur det var och så, sen middag vid sex. Efter middagen tog vi bussen till stan, vi hittade väldigt många roliga affärer och köpte lite saker. Sen satte vi oss på en krog och chillade lite. Åker hem till hotellet gör inget speciellt, går och sover.
Fredag- Vi går upp vid kvart över sju för att sedan halv åtta ta en 30 min promenad med Suss. Vid åtta är det frukost, första träningen den dagen började halv tio. Efter det chillade vi bara fram till lunchen, sen spelade vi match mot Stuvsta, sen middag. Sen gick vi till "netto" och handlade och sen gick vi ut på stan.
Lördag- Upp tidigt promenerade innan frukost, tog en powernap innan första träningen, efter träningen var det lunch sen kollade vi runt lite i området, träning igen men då var det lekträning. Vi blev indelade i lag och hade typ 5 kamp. Under träningen skulle John utse en vinnare (typ bästa prestation) som skulle vinna en dejt med honom (som skulle få sim mat betald senare på kvällen då vi skulle ut på stan och äta). Efter andra "grenen" snubblar Linda och stämplar mig på mitt "friska" knä och halkar och snurrar lite så jag trodde att jag skulle kräkas av smärta. Men jag lindade knät mellan grenarna och bet ihop. Självklart så vann jag ju då också dejten men John för att jag gjort det bästa av situationen och krigat. I fem kampen låg mitt lag sist tävlingen igenom till sista grenen, då var vi grymma och tog oss upp till andra plats. Senare åkte vi till stan hela gänget och satte oss på en krog. Det var fett god mat där, tog en hamburgare med pompa, jävligt gott! Och en corona och en smirnoff till det, mycket bra! Tränarna åkte hem tidigare än oss andra så vi stannade kvar på samma ställe och hade det mysigt och pratade. Vi åkte hem fram mot 11 halv 12 tiden och tänkte fortsätta lite på rummet men alla vart otaggade och gick typ och la sig så jag Linda och Tessan gick ner till baren på hotellet och träffade några killar som vi sedan följde med till deras hotell. Dom bodde på ett "budget hotell" som låg i en annan byggnad på samma ställe. Vi sa klockan typ halv ett att vi endast skulle vara där i max 30 min, vi kom hem halv fyra typ. Men fan vad äckligt hotell, det var det värsta jag sett, men killarna var sköna så kul hade vi i alla fall!
Söndag-
Upp tidigt till frukosten. På första träningen fick jag stå i gymmet med Suss eftersom jag fortfarande hade ont i knät eftfer ett tag kom också Emmy ner. Efter lunchen gick nästan alla för att handla till kvällen på netto men när dom första kommer fram skickar dom ett sms och säger att det är stängt så jag Ida Lina och Linda fortsatte att gå till stan. Där träffade vi också Kim Ellen och Tessan. Vi handlade lite saker och gick sedan hem till hotellet. Sen var det träning igen men på den spelade vi bara mot varandra. Jag var inte med i slutet så jag fick vila mitt knä. Efter middagen gick vi upp till ett konferensrum och lekte lite. Alla rummen stod för en varsin aktivitet. Efter det gjorde Emmy, Hanna, Jessika och Annika deras dans dom var tvugna att göra (eftersom dom blev inkilda). Så jävla skön! Dom gjorde bland annat en "lap-dance" på John.  Sen fick ledarna gå och vi fortsatte med inkilningen. Vi ställde en massa olika frågor om laget och allmänt roliga. Det var as kul att se vad alla svarade. Efter frågorna gick vi till rummet och festade vidare. Vid kanske halv ett hade de flesta gått och lagt sig så då var det bara jag, Kim, Linda, Ellen, Emmy, Lina och Elli som var vakna så vi gick ner till lobbyn och satt där för att inte väcka dom andra. Vad som hände där nere får ni ringa hotllet och fråga om ni får titta på övervakningskameran eller så kan ni ju leta på youtube, om Andre (as skön snubbe som jobbade på hotellet) såg det som hände och valde att lägga upp det som b-porr....hahahahaha..
Måndag-
Upp fem i sex ställde väskorna i lobbyn, åt frukost kl sex, satte oss på bussen till flyget i Tyskland. Jätte bakis var jag, sov nästan hela resan hem.

Jävlar vad kul vi har haft, och vad sjuka saker vi har gjort! :D Lägger som sagt upp bilder senare när jag orkat ladda upp dom på datan. :)

Love



Ni är fan så jävla bra! Man har alltid kul med er.
Det går liksom inte att förklara, ni är helt jävla underbara.
Ni får en alltid på bra humör. Jag kan inte beskriva,
men hoppas ni vet vad ni betyder för mig!

Massor av kärlek till er!

Barnvakts jobb.

Äntligen är det helg igen och den 25e börjar närma sig.. Idag/igår hade jag två prov, matte och svenska. Matteprovet gick åt helvete och svenska gick väl helt okej. Efter  skolan var det bara till att åka hem, andas och sen åka igen. Var och träffade en familj idag som jag kanske ska vara barnvakt åt. Barnen var jätte söta och mamman var hur trevlig som helst, pappan jobbade. Ska eventuellt dit redan på tisdag och visa vilken rolig och snäll barnvakt jag är men det är inte säkert än. Familjen var i alla fall trevlig och bra, så jag hopppas att jag får chansen att bli deras barnvakt!

Senare på kvällen hade vi match mot Spånga och vi vann med 2-0. Igentligen borde vi ha gjort fler mål men vi hade det lite svårt att få in den där jävla bollen i mål, speciellt jag. Fy fan vad dålig jag var! Hade flera lägen som jag normalt borde göra mål på men, inte då. Fy fan!
När matchen var slut åkte jag och mamma och handlade lite snacks och sen åkte vi hem. Ida, Lina och Linda kom på besök så vi spelade lite "yatzy" och "mini eller maxi" och gick nog upp nått kilo efter allt snacks. Men vad ska man göra. Kul var det. Gott var det.


S M I L E !  ;)


Bra helg!

Den här helgen har vart lyckad. Jag har gjort ganska mycket. Jag har spelat fotboll, festat, vart med kompisar, bastat, kollat på fotboll, vart i tbc och bara haft as kul. Men det bästa med hela helgen är absolut det fina vädret! På dagarna har det ju vart riktigt varmt. Idag när vi kollade på en match var det på gränsen att man lökade när man satt i avbytarbåset. Underbart!

Btw, det är endast 10 dagar kvar tills att Frejpan Ladies åker till Holland!






Ni är underbara, vet ni det?!

Vår

Våren är påväg. Nu har det varit jätte fint väder i två dagar i rad och jag hoppas att det förblir så. Börjar det snöa igen så vet jag inte vad jag gör. Det är så skönt att se alla istappar som droppar och det bästa av allt är att det inte är så jäkla kallt som det var ett tag. Snart kan man börja gå med vårjackan utan frysa stjärten av sig när man går ut. Mycket bra!





_______________________________________________________________________________________




I know it's tough, but you will get through this together. ♥

Snabbt inlägg.

Kom hem från träningen för ett tag sen. Ska hoppa in i duschen direkt efter maten. Vi ska äta fiskpinnar och potatis, munsfillebabba! Tänkte inte skriva något speciellt. Emma och Danielle är hemma hos oss. Nu ska jag äta.




Apor... :)

Hitta tillbaka.

Förut var jag den där tjejen som levde för fotboll. Fotboll var mitt liv och jag gjorde nästan inget annat än att spela. Varje sommarlov vi hade när vi var mindre spelade alltid jag och min syster, jag tröttnade aldrig. Jag såg alltid framemot att komma ner på träningen, jag hade motivation.

För ungefär 2 veckor sen tappade jag min motivation. Jag har aldrig någonsin i mina 14 fotbolls år, inte sett framemot att komma ner på en träning. Förut fick jag nästa dåligt samvete när jag var tvungen att hoppa över en träning, nu bryr jag mig bara inte. Eller det är klart att jag bryr mig för jag älskar fortfarande att spela, men som sagt jag har ingen motivation att komma ner längre. Jag hatar att jag inte har det. Jag hatar hatar hatar det. Jag vill ju spela, jag vill ha motivation. Jag vet att den kommer tillbaka, men jag vill ha den nu.

Vi tränar 4 gånger i veckan nu. Måndag till torsdag. Och då har vi spinning och core inräknat. På torsdagar har vi innomhus och då har vi blivit lovade spel. Men nu har våran tränare fått nån "knäpp" i huvudet så vi kör fys då också. Och vem som helst vet ju att man inte ska träna samma muskler 3 dagar i streck. Sen förstår han nog inte hur jävla jobbigt det är med spinning och core, och speciellt med våran instruktör. Jag vet inte om jag har tappat min motivation på grund av detta -att vi aldrig spelar fotboll- men just nu är det fan inte så jävla kul som det brukar. Igår till exempelt. Vi kommer ner till inneträningen och är as taggade för lite fotboll, äntligen. Men nej, vi ska löpa hela jävla träningen fram och tillbaka. Vi ska springa ungefär i 80% hela tiden. Jag är bara med första 12 minuterna för jag var sjuk förra veckan så jag fick svårt att andas, plus att det inte finns någon luft i hallen så det gör ju det hela bara ännu värre. Efter en stund kommer min tränare fram till mig och frågar vad fan jag gör nere på träningen. Jag tog mina saker och gick.
Hur som helst just nu är inte fotbollen mitt liv. Jag vill att det ska vara det. Jag vill ha motivation. Jag vill längta till nästa träning. Jag vill hitta tillbaka.





Har tråkigt.. :P

SENASTE:

Dryck:
Öl.

Telefonsamtalet: Morsan.

SMS: Linda.

Sång du lyssnade på: The Coral - Dreaming of you.

Gången du grät: Måndags åt Kim.

Ångrat något: Vet inte..

Varit deprimerad: Nej.

Varit så trött att du somnat sittandes: Många gånger!


ÅR 2009 HAR DU:

Lärt känna en ny person: Ja ganska många :)

Fått ditt hjärta krossat: Nej.

Skrattat så att du har börjat gråta: För mycket.

Träffat någon som förändrat ditt liv: Kanske?!

Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja.

Fått reda på att någon har pratat om dig: Inte vad jag kan minnas.

Pussat någon: Såklart!

BLANDAT:

Hur många barn vill du ha: Massor!

Har du några husdjur: Hund, Wilma <3

Vill du ändra ditt namn: Orkar inte.

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hoppade runt på kryckor?!

Vilken tid vaknade du idag: 12.30

Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra? Icke.

Senaste gången du träffade din pappa: Måndags tror jag.

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Ändlöst med pengar vore najs!

Vad lyssnar du på just nu: Inget.

Vad gör dig irriterad just nu: Att jag bara har en cigg kvar :P


HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Säg inget till mamma bra, haha!

Tappat glasögon eller linser: Jag har perfekt syn..

Krossat någons hjärta: I 7an tror jag :(

Har någon krossat ditt hjärta: Yes.

Har du blivit arresterad: Aldrig, jag är en duktig flicka!

Dissat någon: Haha, ja.

Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Nej, hahaha!



SVARA ÄRLIGT:

Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja, självklart! Hatar otrohet!

Vad kan du verkligen inte leva utan: Familj, vänner, fotboll.

Vad är det bästa du vet? Fotboll är min drog.

Vad/vem skulle du kunna dö för? Min familj utan tvekan!


Looooov!

Det här veckan så är vi lediga för vi har lov, jävligt skönt och väldigt efterlängtat! Har inte gjort sådär jätte mycket än så länge, har mest vart med Therese och några. Har inget direkt planerat under lovet ska bara ta det lugnt, träna och vara med alla som vill vara med mig. Haha. Alltså typ alla jag känner. Eller?!

I måndags såg jag och några kompisar "The uninvited". Den var as grym men ganska läskig men vafan det ska den ju vara. Men det är verkligen en film jag rekomenderar att se! Sjukt bra!
Sen igår såg vi också en skräckis som var norsk. "Kallt byte" hette den och den var också ganska bra men väldigt obehaglig. Det var lite jobbigt att den var norsk för då blev det hela ännu mer äcklig. Men det roliga är att hur äcklig den än kunde vara ibland så satt jag och garvade åt Kim i typ 30 min. Det var en scen när det hände nått plötsligt och då SKREK Kim as högt och som en brud. Och för dom som känner Kim är det verkligen inte likt henne att ta den tonen. Haha. Hon är mer den där bruden som skriker som en man, så ni kan ju bara tänka er hur jävla kul det var. Skrattade så mycket att jag satt där och grät. Hur kul som helst! Hur som helst. The uninvited måste ni se, och Kallt byte om ni vågar. Haha nej så äcklig var den faktiskt inte.




RSS 2.0