19/8 2010




awesome!





JOBB..igt

Sen i typ onsdags har jag haft en enda ledig dag från jobbet och det var igår. Det är fan jobbigt men fan vad skönt det ska bli att kolla kontot i september :) det är också skönt att eftersom jag jobbat ganska mycket nu känner jag att jag har kommit in i det. Jag vill också ha så mycket tider som möjligt nu för sen när skolan börjar på allvar kommer jag säkert inte att kunna ta lika mycket tider :/

nu är jag hemma hos emma och ska snart sova. ska gå med skruttan till det nya dagiset imorgon sen ska jag ha henne till att emma slutat jobba.

På torsdag börjar skolan, fuck vad tiden går fort..


Taggade brudar!

dsc00985 (MMS)

Taggade brudar!


Skål med lite skumpa, grattis till cissi s...

dsc00984 (MMS)

Skål med lite skumpa, grattis till cissi som fyller 18år om 2 timmar och 10 minuter:)


Fult ös medvetslös!

dsc00981 (MMS)

Fult ös medvetslös!


Hola! Tegel igår var kanske inte det bä...

Hola! Tegel igår var kanske inte det bästa jag varit med om men tanke på att ALLA var där. När vi kom och skulle gå in hörde jag en vakt snacka om att det var 600 pers där och asså det märktes. Man kunde knappt röra sig och det tog typ 10 min att ta sig från toan till att gå ut att röka, helt sick! Som tur var tröttnade folk och drog sig hem för det blev mindre folk fram mot halv ett. Menmen, det vart lite roligare när man kände igen så många:) ha de gött!


Tegel nästa!

dsc00977 (MMS)

Tegel nästa!


Hmm

dsc00976 (MMS)

Hmm


Heihei! Är hemma hos persson nu ska kansk...

Heihei! Är hemma hos persson nu ska kanske åka och käka lite lunch i gribban sen måste jag möta upp tessan i täby c. Halv fyra ska jag sedan vara på tibble för ska på arbetsintervju. Ska hem och byta om för träning efter det och sen är det tegel som gäller :) taggat! <3


Vill tillbaka till sandö <3

dsc00889 (MMS)

Vill tillbaka till sandö <3


With all my hopes and dreams I will believe..

You can reach your goals
Just talk to your soul and say
I believe i can
I believe i will
I believe i know my dreams are real
I believe i can
I believe i will
I believe i have it soon
That is what i do believe..

Tegel var grymt i fredags så det blir även tegel imorgon också efter träningen. Annars har det inte hänt så mycket speciellt har vart med Linda och Therese. Ikväll ska jag Therese och Kim hem till Persson och dricka lite vin och snacka skit å mysa. Nu ska jag ge hinden lite mat sen duscha.

Att sluta röka gick åt helvete!

RSS 2.0