Fotbolls vecka

Den här veckan har varit en riktig fotbolls vecka. Jag har spelat fotboll alla dager utom måndag sen i lördags. I lördags men div.3, i söndags med 93orna och tisdags och onsdags med reservlaget. sen är det träning idag och match igen på söndag. Mycket bra.

Nu ska jag kolla klart på Så ska det låta sen ska jag byta om för träning.

Imorgon är det Valborg!

Friday!

Sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja 14.00. Hade nyss prov i företagsekonomi. Det kunde gått bättre så jag kommer nog att få kompletera någon uppgift. Sen har jag engelska och då har jag nationella muntligt men har jag hört att det inte ska vara så jätte svårt?!
Efter skolan ska jag åka till Öb i arninge och lämna in ett cv för måste fan skaffa mig ett jobb nu!!!! Sen ska jag hem och det finns en liten, minimal chans att jag KANSKE pluggar lite. Har ändå inget speciellt för mig idag kanske ska sova hon Therese men hon slutar jobba vid 9 så vi får se.

Imorgon är det serieprämiär mot Täby, TAGGAT!! Efter matchen ska vi ha ett spelarmöte i bastun, sen blir det käk och Tegel för 18+. Kul att man tillhör gänget 18+ så att man kan dra med dom andra till Tegel sen istället för någon jävla sunkig hemmafest...

Snoppblomma..

hmm, vad kan jag mena snoppblomma..?! eller ska jag säga kondomblomma..

Robbin fick i alla fall en kruka med jord i som han direkt skulle börja vattna. Han skulle vattna tills "växten" växt klart. Han började vattna och sakta men säkert började då den här  så kallade växten att växa. Det såg lite ut som en bubbla i början så vi anade lite vad det skulle kunna vara, men var typ rädda att den skulle spricka.. Han dränkte typ krukan med vatten och ju mer vatten som fylldes på desto större blev växten. Efter ett tag stod det i alla fall en kondom rakt upp ur krukan.. hahaha.. Den var också tydligen hemmagjord så det var ju ganska bra gjort! Kul var det i alla fall! Det var ju inte sådär jätte väntat att en kondom skulle ställa sig rakt upp ur en kruka fylld med jord liksom. En sån blomma ska jag lära mig att odla!




HAHA! Grattis Bobban! : )


Wavin Flag ♥


För Linus.

Vi var nyss vid minneslunden och tände ljus för Linus. Vi tände två ljus och jag viskade grattis. Det var någon som hade skrivit För Linus med stenar, jätte fint. Allt var fint. Grattis igen.



Idag tänder vi ljus för dig..

Lördag

Nu: Kollar på tv. Ska snart klä på mig och packa väskan men först äta frukost klart.

Senare: Vi ska iväg och kolla på när herrarnas A-lag spelar, efter deras match spelar vi själva mot Huddinge, reservlagsserien.

Ikväll: Har inget planerat, kanske är med någon polare eller så är jag bara hemma och chillar framför tvn, Barca spelar ikväll, mycket bra! :)



Ja Tack!

Bilder från Holland















Mycket bra grejer!

Vad hände?


Hej jag har inget liv... :P

Bästa veckodagen: Fredag!
Humör: Trött men taggad!
Favoritgodis: Det mesta :P
Är det nåt du absolut inte äter: Nått äckligt..
Kläder just nu: Chill kläder ^^
Musik just nu: Leona Lewis - Yesterday är på..
Favoritsaft : Svartvinbär
Dagens längtan: Träningen
Hur många kuddar sover du med:
3-5st
Spelar du nåt instrument: försöker :P
Dagens frisyr: Fläta och mössa
Kommer du ihåg din första kärlek: såklart jag gör!
Har du några homosexuella vänner: Om jag har..hahah
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ablsolute!
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej.
Bio eller promenad: Båda!
Dagens borde: Plugga
Dagens  fundering: Hur orättvist livet kan vara.
Snarkar du? Nix.
Rädd för insekter? Vissa.
Det här är jag bra på: Sova!
Vad vill du jobba som? Har ingen aning?! Polis kanske..
Chips eller godis? Båda
Skriver du dagbok? Ibland
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Fyra hål i öronen, tung- och navelpercing, ska tatuera mig i sommar!
Hur många syskon har du? Många! :)
Är du rädd för blod? Kanske inte rädd, men inte direkt trevligt..
Anser du att du är stark? Ibland.
Röker du? Jag är dum i huvudet, ja..
Snusar du? Kan hända..
Använder du knark? nej
Kaffe eller te? Båda
London eller Paris: Paris kanske :)
Favoritfärg: LILA!! <3
Född: Ds. (?)
Nationalitet: Svenne jaaooo! :P

Påsklovet.

Kul att mitt lov är slut nu, börjar skolan igen imorgon. Det är liksom nu som alla andra har lov, men som tur är så ska dom som jag umgås mest med jobba eller bort. Det här lovet har verkligen varit onödigt igentligen, det känns som att jag bara vart sjuk i en hel vecka eftersom alla andra har gått i skolan. Fast det här lovet har ändå suttit väldigt fint för jag har sovit så jäkla mycket och det har jag behövt.

Imorgon börjar som sagt skolan igen och jag känner mig inte speciellt taggad. Fats nu är det fan inte långt kvar till alla tar studenten och vi går ut tvåan. Det ser jag mycket fram emot. Men jag vill fan inte ha mina betyg, dom kommer jag nog att bränna..


Nu vill jag ha sommar..





RSS 2.0