Liten snabb update från lindas mobil

Tjena mittbena! Fotbollsskolan går som på rälls, finns dock några ungar jag skulle kunna slippa menmen.. I morgon ska vi ledare övernatta i vårt omklädningsrum på ip, ska bli kul! Det har blivit lite som en tradition att sova där. Sitter hemma hos Linda ska ladda ner lite låtar till min iPod sen sätter vi på en rulle, mycket bra :)

Mycket fotboll..

Den här veckan blir det mycket fotboll, vilket kommer att bli kul! I morgon börjar fotbollsskolan och då jobbar vi från 9-15 varje dag. Utöver det har vi också träning på kvällen tre gånger, och torsdag ska jag vara barnvakt.. Pricken över i:et är självklart att det är fotbolls wm nu, Love it! Den kan nog inte bli så mycket bättre än så.. Kommer nog dock att vara rätt så slutkörd veckan efter men vadan det är ju sommarlov, haha. Jag måste ringa och bestämma tid för en arbetsintervju på clean star också för behöver pengarna. Nu ska jag kolla klart på "Just like heaven" sen sova, ska upp tidigt imorgon.

Barnvakt

Sitter hemma hos han som jag är barnvakt åt och ska snart bege mig till sängen. Håller på att ladda ipoden och lägger in nya låtar och så.
Igår fixade Lina typ sommar-jobb till mig på "Clean star" rätt nice! Kanske får fortsätta att jobba där efter sommaren man vet ju aldrig.
Nu blir det inte mycket bättre än så här för har inget vettigt att skriva... Harebratja!

Mycket bra.



En bild säger mer än tusen ord..

RSS 2.0