Trött.

Idag är jag bara as trött, orkar inte göra någonting alls. Ser inte fram emot "coren" ikväll. Vi kanske skulle basta och så efter men jag vet inte hur det blir, skulle vara bra för har en sån ryggvärk. Sen måste jag hem och städa lite snabbt i rummet sen ska jag sova. Kanske kollar lite på "Tsatsiki-vänner föralltid" innan Johnblund kommer på besök. Vi får se hur det blir. Kommer troligtvis att decka när jag kommer hem ändå så.

Igår fyllde mamma år. Det kom ganska mycket folk och mycket det vart en trevlig kväll. Mamma bjöd på tacos och sedan lite fika. Själv åt jag två tacosar igår och sen två idag, haha. Det är ju bara för gott!  Skulle kunna leva på tacos, i alla fall ett tag. Btw så blir det tacos igen antingen på fredag eller lördag med några tjejkompisar. NAAAAAAAAAAJS!!

Det är nu bara 28 dagar kvar till Holland!!

Ha det gött!




Syskonbild från igår, LOVE YOU LONG TIME!

GRATTIS MAMMA!




Jag älskar dig, du är den bästa som finns ♥


Hatar kylan!

Idag skulle vi ha spelat fotbollsmatch mot Stuvsta, ute. Jag var as taggad eftersom jag inte tränat sen i måndags förra veckan. Eftersom jag var uppe tidigt och kollade på Sverige Finland i morse så tog jag en powernap fram mot lunch för att vara ut vilad till matchen. När jag vaknar vid kanske halv ett har jag fått ett sms av min tränare. Matchen är inställd för att Stuvsta tycker att det är för kallt, i och för sig var det kanske -20 grader, men vafan. Man får väl springa sig varm.

Om 4 veckor åker vi till Holland, exakt 30 dagar. Jag är helt jävla över taggad. Och 4 veckor går ju ganska fort, jag menar nästa vecka är det lov och efter det är det 3 hela veckor kvar. Snart måste man ju börja packa, eller?! Fan vad kul det ska bli!





Ni är så jävla starka, fortsätt kämpa ♥

Back on track

Har varit ganska dålig på uppdateringen nu men det är för att jag har varit sjuk, sen självklart för att det är OS. Har legat hemma sen i tisdags helt deckad med feber och en jätte förkylning. Inte så kul! Det är ju bara tur att det är OS nu för annars hade jag blivit helt tokig! Nu mår jag i alla fall mycket bättre. Är dock väldigt rastlös har legat framför tvn i nästan en vecka och nu kommer jag ingen stans. Vill ut och leva loppan, eller ja i alla fall träffa lite kompisar. Men nej, för nu ska det komma en jävla massa snö så man typ blir insnöad. Hatar snö! Jag är så fruktansvärt trött på snö nu, det får faktiskt räcka. Snöa kan  det göra vid jul och nyår men fan inte nu! Man kan ju tro att det är en ny istid på gång?! Hur som helst är det som sagt tur att det är OS nu.

Men påtal om OS, fan vad mycket det är som har hänt. Och med det menar jag alla "olyckor".
Först den där rodelåkaren Nodar Kumaritashvili som dog, sen Petra Majdic som föll ner i ett hål på uppvärmnigen inför sprinten, sen släppte dom iväg bl a Anna-Karin Olofsson Zidek för sent, Anja Perssons krasch, Patrik Järbyns krasch, och då har jag väl inte ens tagit upp allt. Man kan ju inte direkt säga att OS 2010 har fått den där drömstarten precis. Men medaljer har Sverige i alla fall tagit och det är ju bra och fler ska det bli. Hoppas jag.

Love it..

HAHAHAHA!

Asså det här kan ju vara det roligaste jag sett på länge jag och Cissi satt och as garva åt samma klipp typ 10 gånger! Så jävla kul! :D



haha så jävla fail...

Alla hjärtans dag.

Idag är en sån där dag man ska umgås med alla nära och kära och bara mysa, men icke då. Istället har jag legat framför soffan hela dagen och inte gjort någonting. Orkar inte heller göra någonting. Har inte så mycket att skriva för har som sagt inte gjort så mycket.
Glad alla hjärtans dag!

Ge kärlek.
Sprid kärlek.

Ta emot kärlek.


Helt ok kväll!

I går var det 18 års fest för Johanna och Anna i hönshuset. Det var ganska kul actually. När jag, Linda och Lisa kom dit blev vi ganska otaggade för vi hade sagt att vi inte orkade med om det skulle vara så där skrikigt som det kan vara ibland. Efter vi sagt det så öppnas dörren och vi hör hur alla bara står och skriker. Inte så kul. Men sen var det inte så skrikigt resten av kvällen. Det är klart att folk var högljuda men sånt får man räkna med, antar jag. Jag, Linda och Lisa satt mest och snackade i början av kvällen och körde "grodan", as kul! Sen taggade jag och Linda som fan till vårt träningsläger i Holland. Då är det fan grodan som gäller! Am i right?! :D

Vid två tiden var alla tvungen att dra för sen får man inte vara högljuda längre, typ. Och sen blev det också ett bråk mellan några killar så blev lite dålig stämning. Men det var ändå en ganska kul kväll för det var många där som man inte hade sett på länge. Efter festen drog jag hem till Therese (hon och Kim hade kommit senare under kvällen) och slaggade. Väldigt spontant, men det är ju mitt andra hem så det var inga konstigheter. HAHA!

Idag mår jag väl som jag förtjänar. Pappa och mamma hämtade mig från Therese och då mådde jag ganska piss. Och då skulle mamma åka runt halva Sverige för att hitta några speciella nötter. Inte kul!
När jag äntligen kom hem la jag mig i soffan och kollade lite på OS invigningen, as coolt och väldigt mäktigt, sen sov jag i kanske 3 timmar? ( : Nu mår jag i alla fall bättre. Ska kolla på fotboll och sedan är det OS som gäller. Ska bara ta det lugnt ikväll framför tvn med en påse godis i knät och lite cola, jammi!




Jag, Linda och Mathilda innan vi alla deckade.... eller inte ; )




Löfte

Du gav mig ett löfte,
ett löfte du låvade att hålla.
Att aldrig lämna mig, aldrig.
Du gav mig ett löfte,
att alltid komma tillbaka.
Du visste att jag var rädd men
ändå lämnade du mig i mörkret.
Du sa till döden, din för evigt.
Du skulle alltid vara vid min sida
och vara hos mig när jag kände mig ensam.
Nu är jag ensam, vart är du?
Du sa att det alltid skulle vara vi två,
du skulle alltid finnas där för mig.
Du fick din chans.
Du gav mig ett löfte,
ett löfte du inte kunde hålla.




Dikt jag hitta som jag skrev i 9an. ( :

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och försöka läsa lite i min bok, "När jag hör din röst".
Twilight you know, grym bok! Sen ska jag sova är ganska trött för var upp och jobbade
med pappa i morse klockan kvart över 6... Stört jobbigt!!
Måste vara utvilad till i morgon kväll för då är det party all night long, ska på 18års fest hos Anna och Johanna. Taggat!!

God natt!


Äiti olet paras, rakastan sinua!


<3

Never knew I could feel like this
It's like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I'm loving you more and more
Listen to my heart can you hear it sing?
Come back to me and forgive everything!
Seasons may change winter to spring
But I Love You, til the end of time
Come what may.
I will Love You until my dying.


Älskar låten!

Det här kan nog vara en av de bästa låtarna jag hört! <3


Vackert..

Idag var begravningen för L och gud vad fint det var. Det var så mycket folk att det knappt fick plats i kyrkan. Det var folk som fick stå upp längst bak och några fick gå upp och sitta. Det var nog drygt 200 pers där, om ens det.

En kvinna till mig utanför kyrkan, innan begravningen:


K: Vet du var det är här idag?
J: Ja.. det är begravning...
K: Okej, är det någon kändis eller nått??
J: Nää, det är det inte någon kändis..
K: Okej, tänkte bara för att det är så mycket bilar och folk..
J: Nej, han var bara väldigt omtyckt...


Och då kan ni ju bara tänka er hur mycket folk det var... Men hur som helst, det var i alla fall jätte vackert och väldigt känslosamt. Det var många vackra blommor och mycket kärlek.

Nu ska jag kolla klart på "Biggest loser" sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på pippi långstrump, ska försöka sova ganska tidigt så jag orkar gå till skolan imorgon. Kanska åker till tibble imorgon också till 13:37 när klockorna ska ringa, vi får se.


Det är inte som det ser ut..

Tog den här bilden från Cissis blogg, så tänkte lägga ut den här också för den är faktiskt ganska rolig. ( :





Ja, vad trode du igentligen att det var?? :D HAHA!

Nu får det vara nog!

Ja, nu får det faktiskt vara nog med snö. Jag är så trött på det kalla och blåsiga vädret. Det är så tråkigt att vakna upp på morgonen och sedan gå ut i snöstorm. Ge mig sommar! Fatta skönt att bara kunna gå ut i tröja utan att frysa. Det har ju blivit lite varmare nu i och för sig, gämfört med förut men det är ju inget att hnga i julgran. Det är fortfarande minusgrader och svin kallt.

Snart ska jag åka hem med mamma när hon slutar och då ska jag direkt gå ner till Liza som ska klippa mig (bara topparna), sen måste jag faktiskt plugga. Har eng. glosor och massor i företagsekonomin som måste bli klart helst till imorgon. Lär ju hända!  Eller ska jag säga lär ju hinna.

Ikväll är det core som gäller, taggar redan. Fan vad muskler jag ska bygga. Satsar på beach 2012, eller nej då ska ju jorden gå under så får ta att skynda på lite. HAHA!
See yah!




Spanien 09 med laget!



Chill med brudsen 09 <3


Hej igen!

Jag har nog aldrig uppdaterat så här många gånger på en sån kort tid. Men har man inget liv som jag så blir det lätt så. Jag har inte vart i skolan idag så har istället vart ner till tvättstugan och tvättat alla underkläder och några av mammas tröjor. Ska snart gå ner till Liza, mamma ska köra henne till läkaren sen ska vi åka och hämta världens sötaste från dagis, för Emma har sjukgymnast idag. Sen måste jag hem och skriva ihop min marknadsundersökning, och så måste jag göra en ledarintervju, KUL! Nu måste jag kila.. Heeråååå!




Schnyggaaa!



Hon är så söt när hon ska vara som moster! ♥

God natt..

Nu ska jag snart gå och lägga mig, sitter brevid mamma i soffan som naturligtvis har somnat. Varför blir jag inte förvånad att hon somnat? Jo det kan ju bero på att hon gör det varje kväll, man blir typ förvånad hon hon går och lägger sig i sängen... HAHA! Men jag GILLART! Hon är så söt när hon ligger på soffan, sen när man försöker väcka henne och säga åt henne att gå och lägga sig i sängen så börjar hon jämt att mumla om saker hon drömt om.. Lika kul varje gång. ( : Imorgon är det spinning på njoy och det kommer att bli så sjukt jobbigt! Jag blir trött bara jag tänker på det, men samtidigt som det är skit jobbigt så är det ändå väldigt skönt. Efter känns det alltid som om man gått ner en massa kilon, men icke då..
Ute träningen gick btw bra lite kallt i början men det gick över efter ett tag. Efter träningen började jag och Kim hoppa i snödrivorna längst planen, as roligt! Vi hoppade först på rumpan och då var även Madde med, sen dök jag med huvudet först, sen gjorde jag ett magplask. Sedan sprang jag och Kim i snödrivan ända fram till omklädningsrummet och fy det var ju rena rama fysen ju. Blev tröttare då än vad jag blivit någon gång under träningen. :P haha.
Nej nu ska jag gå och sova, det är ju en ny dag imorgon.  Sov så gott!


Dagens..

DAGENS VILL HA : Sommar!
DAGENS KLÄDSEL : mjuksikläder
DAGENS FRISYR : uppsatt
DAGENS LÅT : "chester see - god damn you're beautiful"
DAGENS PLANER : plugg,  ute träning
DAGENS SAKNAD : Danielle <3
DAGENS DUMMASTE : -
DAGENS MISSLYCKANDE : Dansen till idrotten
DAGENS DROG : knäckebröd med kaviar!!
DAGENS KÖP :  Inget än så länge..
DAGENS GODIS : Slutat (?!)
DAGENS HUMÖR : Blandat
DAGENS CITAT : Today, Tomorrow, Forever <3
DAGENS ROLIGAST : Träningen (?)



RSS 2.0