Can´t be tamed.



Låten är grym, videon är grym, hon är grym kan inte bli bättre än så.. :)

Juste, gårdagen!

Igår efter skolan åket jag och solade med therese sen åkte jag och träffade en familj jag ska vara barnvakt åt. Efter det åkte jag hem till therese och käkade lite och gjorde oss smått i ordning. Sen åkte vi in till stan och satte oss på ett fik och tog en kaffe. Efter lite mer än en timma ringer kim och ber oss möta henne och några på "woken". Vi sitter där ett tag sen får vi den ljusa idén att åka och sätta oss på skinnaviksberget.

När vi kommer dit sätter vi oss ned och dricker lite öl och börja snack lite gammla gothia minnen och bara lite allmäna saker. Vi hade det i alla fall riktigt mysigt.
Precis på mariatorget var det en klass i min skola som hade skiva så två killar i min klass var där så när vi skulle börja gå mot tunnelbanan stannade vi och snacka lite med dom. Självklart missade vi tunnelbanan då, som var den sista. Men som tur är har vi en väldigt snäll bror som kör limo som jobbade som kom och hämtade oss.
När tobbe kom med limo stannade han först till sen åkte han och vände bilen. när jag och therese då går över gatan kommer det en tant fram till oss:

Tant: Vem var det där?
Jag: Min bror.
Tant en aning besviken: Jaha.. Jag som trode att man skulle få se en kändis..
Jag: jaha, men jag är en kändis. Jag spelar fotboll.
Tant en aning gladare: Åh vad kul! Vilket lag??
Therese: Vi spelar i AIKs damlag..
Jag: Ja i allsvenskan.
Tant: Vad kul, jag har spelat korpen i göteborg.
Jag: Men det är rätt bra det med!
Tant: mm, kul att ses! hejdå.
Vi: hejdå.


HAHAHA! Asså så jävla kul! Det låter dock inte lika kul som det var, men men. Tobbe stannar i alla fall precis utanför klubben där skivan var och alla står ju verkligen och glor på oss när vi kommer där och hoppar in. Så jävla viktigt! Vi veva ner rutan och höjde musiken och åkte hem till therese. Det var en väldigt lyckad kväll!


Sen måste jag bara säga i natt var fan det värsta jag vart med om! Jag ligger och sover och vaknar av att jag har världens jävla kramp i vänster vad. Det gjorde fruktansvärt ont och tessan vaknar av att jag typ ligger och skriker. Det gick liksom inte att bli av med den hade kramp i säker två minuter minst och det var fan de längast två minutrarna i mitt liv!! FY FAN!

älskar vädret!

Den här veckan har vart helt underbar, än så länge. Det är as varmt, jag har haft allmänt roligt och det gick bra hos barnvakts grejen jag var på. Har legat vid "fontänen" i centrum med therese och käkat vindruvor å solat, verry good man! OCH tro det eller ej men lite färg har jag fan fått!! ;)

Idag hade vi hål timme i skolan så då gick jag cissi och dalia och köpte en glass och satte oss i gräset på skolgården. Vi satt där i typ en timma och lyssnade på musik och bara chillade, jävligt skönt. Sen bar det hemåt för att plugga och laga mat. Sen träning, det gick sämst! Har fortfarande lite ont i foten så vi får se hur det går på matchen på lördag mot Skå. Vi ska fan vinna. Finns inget annat!

 

Grymt!



Älskar den här scenen ur Step up..<3

Viktigt.

Tänkte bara säga att jag har tagit första doppet för i år i skavlöten. Jävligt viktigt!

Längtar för övrigt till i sommar, den kommer bli sjuk och spontan! ♥

sooool.

Vilket kanon väder det är idag! Har legat i solen och bara tagit det lugnt och cyklat lite med danielle. Det är 20° varmt ute och man nästa smälter i solen. Sen blåser det inte så mycket så då blir det ju ännu varmare.

Ikväll är det träning och jag ska prova om jag kan spela med min fot/ben det är fortfarande lite blått och svullet. Sen ska jag flirta med mamma och se om vi kan åka till skavlöten direkt efetr träningen och ta oss ett dopp, första för i år. Har frågat om tvillingarna ska med också. Nu ska jag ut i solen igen och steka(s)..


Inne
 
Ute

Bullbakning.

Nu är jag äntligen klar med alla bullar. Har bakat jag vet inte hur länge men 78st bullar blev det. Det är ju kalas här imorgon för lillen så dom lär ju gå åt. Men fan om nån klagar på dom! Inte för att jag tror att det skulle hända för dom är fan goda! Nu ska jag lägga mig i sängen brevid Danielle och sova för imorgon är det upp tidigt som gäller och städa för det blev inte så mycket av det idag. Godnatt <3




Så jävla gott!!

Låten.








Heii

Den här veckan är jag barnvakt åt Danielle för Emma har nyligen opererat sitt knä. Varje gång jag ska lägga Danielle så ska hon kolla på Nalle Puh och heffaklumpen och jag börjar verkligen att tröttna på den. Snart kan jag hela filmen utantill precis som hon själv. Jag försöker få henne att variera lite men pippi men då säger hon bara, nej heffakulmpen! Det är ju tur att hon är söt i alla fall!

Idag var jag, kim, tessan och ida inne på coop för att köpa lite gott. Kim och tessan går i förväg sen ser dom två mongon som kommer åkandes på varsin sparkcykel. Ja det var jag och ida det. Det var fan fett kul och vilket jäkla glid det var där inne. Sen åkte vi till skavlöten och träffade persson, amanda och en annan ida och hade det lite mysigt. Nu ska jag dricka upp min mjölk, borsta tänderna sen sova. Ska upp tidigt imorgon och kanske cykla lite med Danielle sen baka, gräva på framsidan och städa, kuuuuul.

 
                                      
Hej mongo! ps. fett snigg bild på mig, typ.


RSS 2.0