Sliten,

Igår jobbade jag med pappa igen och skottade snö hela dagen. Efter åtta timmars hårt arbete åkte vi hem för att fira mamma som fyllde år :). Senare på kvällen hade vi möte med fotbollslaget som bl a handlade lite om spanien, träningskläder mm. Vi åkte sedan hem igen och käkade lite mat och massor av kakor och bullar ; ). Jag gick och la mig ganska tidigt för var så trött, hade ju vart uppe sedan tio i sex :P.

Idag har jag inte gjort så mycket. Vi var och handlade en antennsladd till tvn och yoghurt och bär så jag kunde göra smoothie. Jag gjorde den direkt när vi kom hem medan Kim fixade tvn. Jag hade i hallon, banan och björnbär, as god vart den :D. Nu ska jag äta as god mat sen ska har jag fysträning, men innan det ska vi åka hem till Emma och se hennes nya lägenhet : ). Ha det bra!

Tjingeling!

Mamma och Danielle igår :D <3

Lova och Danielle igår : ) <3

Min as goda smoothie! :D

Tyngsta söndagen på länge..

Idag hade vi träningsmatch mot Åkersberga. Vi spelade det blev lika men vi borde ha vunnit, men det var ju trots allt första matchen och ganska många är sjuka. Klockan tolv ungefär slutade matchen och då kommer mamma in i vårt omklädningsrum och sa att jag och Kim skulle skynda oss för vi skulle ut och jobba med pappa. Vi fick skynda oss hem och kasta i oss mat. Sex hela timmars långt och hårt arbete, vi skottade snö i sex hela timmar kan ni fatta vad jobbigt?! Och kan ni förstå vad skönt att komma hem och duscha och sen få gå och sova... Men det är inte slut på skottandet inte.. vi ska ut i morgon bitti också klockan halv sju börjar vi så måste gå upp klockan kvart i sex, JIPPI!! Sjukt jobbigt är det ska ni veta men jag tjänar ju pengar på och dom får jag dagen innan vi åker till Benidorm så det är ju najs. Det är bara 31 dagar kvar tills vi åker till Benidorm och längtar sååå!! Nu ska jag äta något och chilla lite sen ska jag gå och lägga mig för annars orkar jag inte jobba i morgon ; ). Ha det bra!



Byeeeeee!

Sömnbrist..

Jag lider nog av allvarlig sömnbrist.. Varje dag jag kommer hem från skolan sover jag varje gång jag har en ledig stund sover jag, jag sover fan jämt. På tal om trött, i morse var en sån där dag som man skulle vilja ligga kvar i sängen och sova hela dagen. Fast det brukar jag vilja göra alla andra dagar också men i dag var jag extremt trött. Men efter mycket tjat tog jag mig upp ur sängen. När jag sedan kommer hem från skolan gissa vad jag gjorde då?! jo jag SOMNADE...jag fattar inte jag sover hela tiden.
 
Idag hade jag btw idrottsprov och det gick faktids ganska bra.. Skönt att avsluta dagen med ett prov som det gått bra på och sen gå direkt och få lov :D. Gud vad skönt med lov! Jag ska försöka ta igen lite skolarbete och självklart sova... ;D  haha!
Nu ska jag kolla på tv och käka lite popcorn sen ska jag nog gå och sova är ganska trött. ;) Ha det så bra så länge för det ska jag ha! :D

Tjingeling!




Asså så himmla söööt!!! :D (typ som jag :P)

Skol DM

 Idag spelade vi skol dm i Åkersberga. Vi spelade mot tre andra gymnasium, Röllinge, Tibble och John Bauer och självklart vann vi alla matcher. Det var bara gruppspelet så vi kommer kanske få möta kims skola (Walthers gymnasium) i slutspelet sen, om dom går vidare förstås?! ;O
Efter matcherna åkte jag och mamma till Åkersberga centrum för att luncha, men vi såg inget ställe som lockade så vi gick ut igen.  Vi åkte och handlade sen åkte vi till kyrkbyn till sushi stället och köpte med oss mat hem, svin gott var det!! :D
Ikväll har vi träning igen och jag hoppas att vi gör något mer en bara styrka, har träningsvärk från tisdags träningen och har en lårkaka, inte kul! Nu ska jag plugga lite sen ta en powernap sen käka och sen träning mycket att göra men så lite tid... Ha det bra!

TJAA!!






Jag förra året, innan segern mot sätra (finalen) i st cuppen med 92:orna :D

Första inlägget..

Hejsan, det är mitt först inlägg och vet redan inte vad jag ska skriva :P men men vem har sagt att man måste ha något att skriva om haha. 
  Snart ska jag åka till benidorm som ligger i Spanien med mitt fotbollslag på träningsläger och jag håller på att spricka av längtan. Vi åker den 26 mars så det är lite mer än en månad kvar.  På träningarna nu har vi nästan bara styrka och löpning plus att vi har spinning på enjoy på onsdagar så vi kommer att vara så himmla starka och snabba tills säsonegen börjar igen, LÄNGTAR!
Nu ska jag jobba lite matte sen ska jag åka hem och plugga plugga plugga jag har as mycket med skolan nu så kommer inte få så mycket ledigt från skolan på lovet har några saker jag måste göra först.. "/ men men jag får skylla mig själv.  Ha det bra!

TJAOO! ( ;




En gammal bild, och jag är tyvär inte med ;D En gammal bild och jag är tyvär inte med ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0