Helvete!

Helvete, helvete, helvete! Vi kommer bara längre och längre ner i tabellen och det finns ingenting jag kan göra... Jo jag kan peppa och få tjejerna att tagga till men det gör jag redan och vi är taggade och  peppade till varje match, felet är bara att vi inte kan göra mål. Jag kan inte förstå vad som är så svårt, sen släpper vi in alldeles för mycket mål! Idag spelade vi mot Skå och vi förlorade med 5-1 och det är fan pinsamt! Då menar jag inte att dom är dåliga utan jag fattar inte hur vi kan släppa in såmycket mål! I alla andra matcher mot dom har vi spelat as jämt, det gjorde vi i och för sig idag med men vi gjorde inte mål medans dom gjorde det. Men fan vad fult dom spelade fula efterslängar, tacklingar och tjaffs både bland spelare och föräldrar. Asså på läktaren var det typ tredje världskriget. Asså om jag hade ork så hade jag skrivit om allt tjaffs lite mer men det var alltså tjaffs i princip hela matchen om typ att dom tycket att vi körde ett sånt fult spel,och det är klart det vi var ju inte helt felfria men vi försökte ju i alla fall spela fotboll. Kan säga så här när Kim var påväg till omklädningsrummet komen pappa från Skå fram till henne och sa: Du ska passa dig, för att om jag träffar på dig och din pappa på stan så ska jag fan spöa upp er!  Och då var det en vuxen typ 45+ som sa det  till en 18 åring, och dåbörjar man ju undra om han har något innanför pannbenen..?! Ja som sagt det bråkades en hel del..
Annars har jag inte gjort så mycket glassat lite i solenoch bara tagit det lugnt, rätt skönt faktiskt. Hoppas på att det blir lika skönt väder i morgon! Och morsan grattispå morsdag! :D


 Så här hade man lätt velat göra idag på matchen på den där jävla gubben!




Grattis!

Grattis till Ida och Lina som fyller 19 år idag! Ha en super bra födelsedag! Idag ska dom fira med familj och släkt och på lördag med några vänner. Vi ska typ grilla korv på skavlöten, så jävla najs! :D


Igår hade vi match med reservlaget mot Hässelby. Det var en ganska rolig match för typ 80% -om inte mer- i det laget var liksom 30+, endel var nog til och med 40+ :P. Hur som helst vann vi med 10-0 :D. Det var ju självklart jag som coachade :D HAHA! Senare på kvällen fick vi veta att vi ska flytta, så jävla skönt! Janne ska köpa 4an så får vi hyra den av honnom. PUSS på dig Janne! ;D HAHA!

GOD NATT! ♥


GRATTIS SÖTUNGAR ! :D

äntligen!

Yees! Idag kom mailet jag har väntat på i typ 1 och ½ månad nu. Det var från atrokliniken. Jag har fått en tid till operation, den 9 Juni ska jag till sofiahemmet och träffa en sjukgymnast som ska förbereda mig för operation. Sen ska jag ev. tillbaka dit igen den 18 Juni för att operera. Men jag hoppes att jag kan få en tidigare tid för jag ska jobba på fotbollsskolan och tjäna fett med stålar och sen är det  faktiskt ganska långt till den 18:e. Jag är ju redan nu klar för operation och om jag väntar till den 18:e tar det ännu längre tid tills jag får spela ingen. Men mamma ringde dit så dom avbokade typ tiden för att se om någon annan läkare kunde oprerea tidigare så har typ ingen tid spikad än. Men jag antar att om jag inte kan få en tidigare tid så får jag väl ta tiden den 18:e i alla fall. ¦ (
Fan, jag hoppas att jag får en bättre tid! Om jag har tur så ringer någon annan som också ska operera och har en tidigare tid och avbokar sin tid p ga sjukdom eller något annat. Hoppas, hoppas, hoppas!




Billigt är bäst!

Nu var det ett tag sen igen jag skrev men pallar liksom inte skriva på våran data hemma för vårt "tangentbord" suger! Jag och pappa var påväg att hämta Kim i centrum när mamma ringde och sa att Emma behövde åka in till Danderyd med Danielle. Hon  hade slagit i ögat i bordet typ så pappa droppade mig hos Emma så nu är han och kör dom. Då kom jag på den brillianta iden att så kan jag ju passa på att skriva lite i min blogg på Emmas data som då är något bättre än vår ( ;. Idag har jag mamma och pappa åkt lite veterantåg var kanske inte det roligaste jag gjort men det var rätt chill. Sen var vi till "outletten" där prylcenter låt förut och shit vad billigt det var där. Vi köpte 14 klädesplagg där (underkläder, strumpor, t-shirts,byxor) för endast 320 kr tror jag att det var och det är fan bra! ( :

Ikväll ska jag vara med Kim, tvillingarna och typ Högen kommer typ bara att chilla, Ida ville typ köra monopol :D. Najsigt värre! Nu pallar jag inte skriva mer :P men skriver väl mer kanske nästa gång jag kommer hem till Emma om jag lyckas att slita henne ifrån sin älskling... och då pratar jag inte om Danielle ( ;



Finns inga ord!





Mosters älskling!


när det är som värst..

I söndags hade vi hemma match mot Reymers vi vann den matchen med 2-1. Vi hade några frilägen som vi borde gjort mål på men men.Vi gjorde i alla fall 2 skit snygga mål, En frispark till höger starx utanför straffområdet som förväntades att gå in i smeten men kim la en kylig bredsida förbi muren, till tessan som lätt sköt in deni mål, och sen kryddans stenhårda skott utifrån väl placerad vid vänstra stolpen , väldigt snyggt! Själv så var jag linjedomare och så skötte jag matchklockan. Jag blev tårögd när jag gick där på sidan av planen och såg dom andra spela. Det börjar bli så sjukt jobbigt att kolla på nu, har liksom inte spelat på snart två månader. Och det blir ju liksom inte bättre av att jag aldrig får det där jävla brevet från läkaren om tid till operation. Det tar ju bara längre och längre tid tills jag får/kan spela igen. Jag hade ett mål att vara tillbaka, så att jag eventuellt hann med att spela en kort stund av sista serie matchen men det lär jag ju inte hinna. Min kompis som går på samma rehab som jag har gått där i ett år nu och det tänker fan inte jag göra!

I söndags efter matchen var Sam (han som äger lägenheten vi vill hyra) här på besök och han har ju inte velat hyra ut 4an förrut men han har typ kommit på att han inte kommer att få den såld. Mamma och Sam började i alla fall prata och sedan gick han och hämtade nycklarna till lägenheten. Han visade oss hur det såg ut och det var ju helt perfekt, vi har redan bestämt vem som ska ha vilket rum osv. Köket och badrummet var dock inte klart men han sa att vi kunde få bestämma hur köket skulle se ut om vi ville, och i badrummet var det bara toaletten som saknades men annars var det as bra! Vill flytta nu! :D Sam ska komma hit ikväll så då får vi nog veta om vi får flytta eller inte. Håll tumarna!



Inkilningen - Batwoman

Den ena får lyckan, den andra får kryckan.





RSS 2.0