Love the way you lie.

Så jävla grymma, den här är nog kanske bättre än originalet..

Heeeeeeeeelg!!

Äntligen helg! Ikväll blire till att käka middag hos tvillingarna med gott att dricka och sen ska jag sova hos Linda. Imorgon bitti åker vi till Gotland med laget. Vi ska krossa klintan på söndag förmiddag.. Ska bli kul! Jag ska ha med mig datan så jag kan kolla på film och spela spel om jag får tråkigt ;) Nu ska jag nog packa sen ska jag hoppa in i duschen. Måste försöka hinna med en powernap också för var barnvakt i natt.. Jonatan vaknade 05.40, mje. Inte nog med det så sova jag fruktansvärt dåligt i natt. Sov inte mer än max fyra timmar kanske om ens de. Nu får jag öka om jag ska hinna med allt, måste köpa mat till ikväll också..

För övrigt hade två killar i min klass camsex idag på lektionen.. Varav att en lärare kom in i klassrummet när ena killen låtsades suga av den andra, hahahahaha!






På söndag är det jag som står igen..3 pinnar är det som gäller!

Skön brud! <3

coolast (MMS)

Skön brud! <3


Nu dra mamma och kim till globen för att s...

dsc01029 (MMS)

Nu dra mamma och kim till globen för att se Ozzy!


De små kom och badade i tibble i söndags n...

dsc01028 (MMS)

De små kom och badade i tibble i söndags när jag jobbade. Finns det sötare ungar?!


Skola igen..

Sitter på svenska lektionen och har just tagit skolfoto. Hmm.. Igår var den värsta dagen på jobbet ever. Jag hade ingen lunch på ett 8 timmars pass, det var fullt av bittra människor, alla klagade och var bara allmänt otrevliga. Jag ock micke gjorde typ 150st autogiro och det är fan mycket! Nu ska jag typ inte jobba nått den här veckan så det är fan skönt. Och sen på Lördag åker vi till Gotland!! Vi ska spela mot klintan där. Nu ska jag kolla på en film som min lärare har försökt sätta på i typ en kvart nu. Ikväll på träningen får vi veta vilka som åker med dit.

Skål!!

dsc01015 (MMS)

Skål!!


-

What if i gave all my love to you, would you give some back for me too. 
I want to hold you near and tight i´ll keep you warm like an candle light.
I will love you and i will care for you.
 will you stand by my side until the end of the time.

RSS 2.0