fanfanfanfan..

Jag kan inte beskriva med ord hur jävla arg och ledsen jag är.. I söndags när jag spelade med 93orna skadade jag mitt knä. Vi har varit på Danderyd och på täby närsjukhus och röntgat och idag fick jag svaret.. mitt främre korsband är av och kommer att vara borta från fotbollen hela säsongen. Fy fan! säger jag bara, hur fan ska jag överleva?!  Jag har aldrig varit borta så jävla länge från fotbollen och det är fan tveksamt om jag kommer att klara av det.. Jag vill bara spola tillbaka tiden och tacka nej till matchen.  FAN! varför ska jag alltid ha en sådan jävla tur med allt?! Vad fan ska man göra när man får veta att man inte får göra det man verkligen lever för på typ ett halvår?! Plus att det hände på en jävla träningsmatch, en vändskapsmatch liksom hur jävla kul är inte det liksom. Jag har verkligen tränat hårt och kände att jag skulle göra min bästa säsong ever i år men nej nu har mitt jävla knä pajjat! Kommer att få operera knät så dom kan fixa mitt korsband och kommer att behöva gå på täby rehab center tre gånger i veckan. Jag saknar redan fotbollen så jävla hårt och det har bara gått några dagar..








Btw,
 så åker vi till Spanien imorgon. Klockan elva ska jag och Kim vara hos tessan för vi måste in till stan först och hämta Kryddan fårn jobbet sen bär vi oss iväg till flygplatsen i Skavsta. Kommer att försöka uppdatera blogen under veckan med lite bilder och shit för mina datanördar till systrar tar med sig sina datorer. Ha det gött!

snabbt inlägg..

Idag har vart en ganska chill dag. Jag har köpt nya skor en ny bikini och en ny väska. Sedan har jag färgat mitt hår, det ska vara mörkbrunt men jag vet inte riktigt :P. Det var Liza som färgade mitt hår, efter det fikade vi och lekte lite med lilla Lova som ska sova hos farmor Liza idag . Jag vet inte än om jag kan spela i morgon men kommer att ta med mig saker och testa :D.  Jag har suttit nu i nästan två timmar och försökt att fixa med bloggen men hela tiden när jag ska spara och shit laggar datan och stängs sidorna ner : (. Jag får fixa det i morgon. Nu ska jag gå och lägga mig så peace out!

Mina nya skor.                          Min nya väska.                        Min nya bikini.
                  


Lilla Lova hos farmor, sötnos ( :

Tack för den sis..

I tisdags innan träningen när jag och Kim skulle gå igenom snurrgrinden gick jag före och skulle skämta lite med henne. När jag gått igenom tog jag tag i grinden så han hon inte kunde gå igenom, våldsam som hon är ska hon ta i så jag måste släppa. Och självklart i det ögonblicket Kim tar i släpper jag greppet för att gå in i omklädningsrummet... Jag får en väldigt hård smäll i huvudet precis vid ögat/tinningen. Det gjorde jävligt ont ska ni veta.  Efter träningen mådde jag ganska illa men tänkte inte på att det kunde ha något med smällen att göra. När jag gick och la mig mådde jag fortfrande väldigt illa och tänkte att jag skulle försöka att spy men orkade inte klättra ner från sängen igen :P. Klockan halv två vaknade jag och skyndade mig upp ur sängen och in på toan. Där satt jag i typ 10 minuter, jag gick och la mig igen och kände mig lite bättre. Jag vaknar igen halv fyra och upprepar samma sak igen. Jag orkade inte klättra upp i sängen igen ifall jag skulle behöva gå ner igen, så jag gick och la mig på soffan. Klockan sju ringde min klocka för jag skulle ju upp och spela skol dm men mådde för dåligt  så fick ringa och säga att jag inte kunde : (. Jag berättade för mamma om smällen och det var då vi fattade att det nog var en hjärnskakning. Onsdagen var ingen bra dag för mig, jag spydde jag, mådde piss, var helt borta, kunde inte äta någonting och jag missande skol dm.. : ( Kan det bli värre?

Igår (torsdag) mådde jag helt klart bättre, jag spydde inte men hade nästan hela tiden huvudvärk och magknip. Jag fick i alla fall i mig lite mat och har varit mycket piggare. Jag hoppas att det blir en bra dag idag för jag vill gärna bli frisk så jag kan spela matchen på lördag. Annars blir jag knäpp, om jag inte kan spela den kommer jag ha varit utan fotboll i fem dagar och det är inte okej.
ojj, det här var nog mitt längsta inlägg, och ändå var det inte så speciellt långt :P haha, men nu måste jag gå och sova får inte vara vaken när pappa går upp som är typ om 3 h och 15 min :D God natt!


Min värk gick bort för ett tag när jag kollade på det här underbara och söta bilderna på Danielle.. <3

         

    


 Så jävla söt bild!


blablabla

Se upp Spanien för snart kommer Frejpan och röjjer! :P. Om 8 dagar åker vi till Spanien, det är helt sjukt vad fort det går, och jag längtar såååå!  Jag måste hinna med ganska mycket innan vi åker. Jag måste växla pengar, köpa bikini, en ny väska, skor och lite annat shit :D och jag måste sola en eller två ggr till :P. Kommer inte ihåg vad hotellet och de heter men kan lägga ut en bild senare :D.
Imorgon ska jag spela skol dm, fan vad kul det ska bli. Det är borta i rissne och vi ska tydligen spela två matcher :D om vi vinner där gå vi typ vidare till slutspel : ).  Det börjar typ nio så vi får typ åka bli dit, gött att slippa åka buss och tåg! :D
Nu har jag naturkunskap, fan vad roligt! Inte*. Men måste kila. Peace out!




Fredag

Idag i skolan hade vi två stycken gruppredovisningar var av att ena skulle vara på 30 minuter. Alla i min grupp snackade så jävla mycket på först redovisningen så den blev typ också i 30 minuter :P.
Snart ska jag åka hem till Hanna som fyller 17 år idag så hon har en tjejmiddag. Men jag har match i morgon så det lär inte bli så sent. Nu måste jag hjälpa till att städa undan lite sen måste jag åka :D. TJAAAAA!

Tisdag.

Just nu sitter jag i datasalen i skolan och har samhällskunskap det är ganska uttråkande för jag är klar och har nu ingenting att göra. Idag har vi bara samhällskunskap hela dagen, men det funkar för det är inte så mycket att göra. Igår var jag hemma hos Emma och Danielle hela dagen, eller ja fram till typ sex tiden.  Danielle var/är sjuk och sov typ hela tiden, hon är ju så himmla söt!


                   
Sötnos                                       Danielle somnade i Kims knä : )






Btw. Om du inte har något vettigt att komentera så komentera inte alls, det är ingen som tvingar dig att läsa min blogg så sluta störa dig på den!!



Ryan Sheckler <3

Igår gjorde jag inte så mycket. Jag var iväg till ip och dömde flickor 96 träningsmatch. Sen kollade jag typ bara på tv men inte på vilket program som helst utan på "Life of Ryan". Det handlar om Ryan Sheckler skateproffset. Han är så jävla grym på skateboard han blev proffs när han var 13 år ( nu 18 ) dessutom är han så jävla snygg! Helt sjukt jag smälte typ :P haha. I think i´m in love.. :D .

Senare på kvällen var jag Robbin och Kim ute och motionerade. Jag och Robbin började sprinnga en bit och väntade sedan in Kim som power walkade :P. Riktigt glad och stolt att vi fick med oss Robbin. Det var faktiskt hans idé :D. Nu ska jag gå ner på lektionen sen ska jag till tandläkarn : (. Ha det gött!



       Så jävla snygg <3


 Syskon! <3

fredag..

Yeeees! Äntligen fredag, fan vad skönt ! Idag ska jag kanske in till stan (det beror på om kim pallar åka med) och köpa en ny percing på punk shop :D. Det har snart gått sex veckor så får snart byta : ). Ikväll är vi bort bjudna till Bodil och Marline. Vi ska käka där och kolla på let´s dance tror jag :P. Men först ska jag nog ut och gå en sväng och köra lite situps, tror jag har inte riktigt bestämt mig än, kanske tar en powernap också :P. Imorgon har jag match mot Boo, längtar. Innan ska jag kolla på herrarna när dom spelar :D. Senare på kvällen ska jag kanske ragga upp någon som vill gå på bio? :D Men nu måste jag plugga lite min lektion börjar snart, ha det bra!




HAHAHAHAHA! Asså så jävla skön! :P

Trött..

Just nu sitter jag på Livskunskapen och vi ska skriva ett PM om identite och vi ska utgå ifrån filmen American history X. Det är väldigt tråkigt ska ni veta. Just nu har vi så jävla mycket i skolan och allt ska typ vara klart i morgon. Vi har tre labraporter var av två as långa Pm:et plus att vi typ har  muntlit prov i mårgon i kemi, fan vad kul! Jag kan inte fatta hur våra lärare kan ge oss så jävla mycket till en dag vi får liksom inte ens tid till att andas typ, helt sjukt.
När jag slutar klcokan två ska jag åka och träffa johanna. Jag vet inte vad vi ska göra än men det blir kanske en fika eller nått kul : ). Sen måste jag hem och käka sen har jag ute träning :D.
Om exakt 21 dagar vid den här tiden är jag påväg till Spanien!!
SES!


 

Sista dagen..

Idag är det den sista dagen på lovet och imorgon börjar skolan igen, jag längtar verkligen. Det känns som om det var i fredags vo fick lov fast det var ju faktids för en vecka sen. Fast det är klart jag har ju inte gjort så mycket så det kan vara därför. Jag har bara tagit det lungt och spelat match och haft träning. Sen har jag ju också jobbat lite och vart barnvakt till Danielle. JOO! Igår klippte Kim lugg på mig :D. Det är kanske inte det snyggaste, men men det växer ju snart ut igen hoppas jag :P.
  Om exakt 25 dagar vid den här tiden är jag i Benidorm : ). När vi är där måste jag hitta en Fabregas tröja helst med Spanien, men en Arsenal går också bra. Bara jag hittar en annars vet jag inte vad jag gör vill så gärna ha den! :D
Nu ska jag kolla på Beck sen ska jag gå och lägga mig för det är ju skola imorgon, tyvär! : ( Ha det bra!


TJOOOOOO!

Cesc Fabregas <3

RSS 2.0